Jump to content





Welcome to the Ford Hybrid Forum


Sign In  Log in with Facebook

Create Account
Welcome to the Ford Hybrid Forum - the largest Ford Energy and Hybrid Forum Community!

In order to create topics or post replies, you must first please register, however, it's a simple process that takes only a minute.

Be apart of the Ford Hybrid Forum by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members
  • Create a photo album and upload photos. . .more
 
Guest Message by DevFuse

Welcome to the Ford Hybrid Forum

Photo
- - - - -

Tail light


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 OFFLINE   randy1212

randy1212

    New Member

  • Ford Hybrid Member
  • Pip
  • 1 posts
  • Region:Decline
  • LocationChicago
  • My Hybrid:Fusion Energi
  • Current Vehicle:Energi

Posted 09 January 2017 - 07:27 PM

I have a light out on a portion of my quarter panel mounted tail light on a 2014 Fusion Energi.  It's just on one side.  It's the running light.  The turn signal works fine.  I bought a new led light assembly thinking that the board had gone out inside the assembly.  But the new light does the same thing.  Any ideas what could be wrong?   I can't find anything about light fuses in my owners manual.  The harness looks ok.  

 

Thanks

 

 

 









Lose this advertisement by becoming a member. Click here to create a free account.

#2 OFFLINE   Tundra10

Tundra10

    New Member

  • Ford Hybrid Member
  • Pip
  • 15 posts
  • Region:U.S.A.
  • LocationLas Vegas, Nevada
  • My Hybrid:Escape Hybrid
  • Current Vehicle:2011 Ford Escape Hybrid

Posted 23 January 2017 - 07:25 AM

Have you checked for blown fuses?






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Privacy Policy Terms of Service ·